Har vi rätt mailadress?

Då de flesta av våra utskick sker via mail är det viktigt att vi har aktuella mailadresser.
Har du ändrat adress, eller vill rätta annan uppgift, använd sidan "Ändringsanmälan"!

Antal medlemmar: 385

Antal anslutningar: 467

Nyhetsbrev december 2017

Hej Fibermedlem! 

När du läser detta nyhetsbrev är hela vårt fiberområde klart för inkoppling av tjänster och din fiberanslutning är aktiv.

För dig som beställt ”Telia-paketet” och haft Telia sedan tidigare gäller följande.
Du ringer 90 200 och begär ”Bredband fiber” och ”support” och anmäler att du vill ha dina nuvarande tjänster överflyttade till fiber och att ingå i Skölvene Fiber´s grupp­abonne­mang. Påpeka gärna att flytten även gäller mail, säkerhetstjänster samt even­tuella övriga tjänster och prisavtal om du har detta.

Har du inte haft Telia tidigare kontaktar du samma support och begär aktivering av de tjänster som ingår i Skölvene fibers gruppabonnemang. För att behålla ditt tidigare telefonnummer begär du att Telia porterar numret från din tidigare leveran­tör.

Du kan även på egen hand söka på Mitt Telia efter din kod för inkoppling.

Alla med Teliapaketet ansluter sin utrustning till tv, dator samt telefon och till sist koppla på strömmen till mediaomvandlaren (den vita boxen med inkommande fiberkabeln). 
I vårt förra nyhetsbrev beskrevs hur du monterar din utrustning.

OBS! Köper du extra TV-box(ar) måste du även beställa tvillingabonnemang till denna/dessa – består av en individuell inloggningskod till varje box och är kostnadsfritt inom vårt avtal upp till maximalt fem TV-apparater (koder skickas via sms eller brev).

Du som har Öppen Fiber kan nu söka leverantör genom att ansluta en dator direkt mot mediaomvandlaren och du kommer automatiskt till ”bredbandswebben.se”.

Om det skulle uppstå någon form av problem i samband med flytt/akti­vering av dina tjänster i fiberanslutningen hänvisar vi till kundtjänsten på 90 200. Telia ansvarar för både utrustning och leverans av det kollektiva tjänstepaket som tecknats av föreningen.

Har du andra frågor hör du av dig till nedanstående.

Berndt Bengtsson   tel. 070-585 07 86, mail berndt1@skolvenefiber.se
Kurt Fredriksson    tel. 070-622 31 86, mail ordf1@skolvenefiber.se
Jan Altergård          tel. 070-521 93 58, mail jan1@skolvenefiber.se

Mer information hittar du på www.skolvenefiber.se

Lycka till!
Skölvene Fiber

Comments are closed.